Τι φανερώνει το όνομα Ειρήνη.

Το όνομα Ειρήνη..

Αποτελεσματικότητα τόσο στην επικοινωνία όσο και κυριαρχία στον γραπτό και προφορικό λόγο, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κατόχου του ονόματος. Όλες οι εκδηλώσεις ή τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τον λόγο, ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό το άτομο.

Διαθέτει μια πειθώ που ξεπερνάει τα συμβατικά όρια, αλλά αυτό πολλές φορές την κάνει να το χρησιμοποιεί λανθασμένα. Πιάνει στον ‘αέρα’ τις ιδέες των άλλων, καθώς και τις προθέσεις τους.

Έχει μια εκπληκτικά γρήγορη αναλυτική ικανότητα που την βοηθά να ξεπερνά και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Τα ταξίδια της αρέσουν, καθώς και κάθε νέα εμπειρία.

Δραστηριότητα και περιέργεια είναι η ενστικτώδης αντίδραση της σε κάθε κατάσταση. Θέλει να ερευνά, να δρά, να νιώθει.

Χαρακτηριστικό της οι πολλές ερωτήσεις, αλλά πολλές φορές οι γύρω της κουράζονται από αυτό.

Οι σκέψεις της  χαρακτηρίζονται από ελευθερία και δεν ανέχεται να της πνίξουν  την πνευματική ανεξαρτησία που διαθέτει. Οι ιδέες της είναι ξεκάθαρες και εκφράζεται με σαφήνεια.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την  μεγάλη επιτυχία  της, στην συζήτηση και στην ανταλλαγή απόψεων με τους άλλους. Μετά απο κάποια ανάλυση περνά γρήγορα στην δράση , με καταπληκτικά αποτελέσματα και χωρίς να νιώθει την παραμικρή κούραση.

Το αρχικό γράμμα ‘Ε’ που την χαρακτηρίζει  ανήκει  στον Δία και τον Τοξότη και έμβλημα του έχει μια σκάλα που συμβολίζει την άνοδο.

Χαρακτηριστικό επίσης είναι η διπλή παρουσία του γράμματος Η , που φανερώνει την ικανότητα αυτού του ατόμου  στο να διοικεί και να διαχειρίζεται την τύχη άλλων ανθρώπων.