MIA ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ 2020….

2020 – Λίγο πριν το Νέο  Έτος …

Λίγο πρίν την έλευση του 2020 ας κάνουμε μερικές  ‘’παρατηρήσεις’’ σχετικά με την δόνηση του ιδιαίτερου αυτού αριθμού και ας προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα μηνύματα που θέλει να μας δώσει.

Το 2020 είναι ένας  ‘’συμμετρικός’’ αριθμός αποτελούμενος  από το 20 επαναλαμβανόμενο δυο φορές και αθροίζει τον αριθμό 40 (20+20=40).

Το 40 ως αριθμός ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ αλλά και ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ

40 τα μερόνυχτα της απομόνωσης του Μωυσή στο όρος Σινά

Η  φώτιση του Βούδα έγινε μετά από 40 ημέρες διαλογισμού και νηστείας κάτω από ένα δέντρο.

Η λεχώνα πρέπει να μείνει στο σπίτι της για 40 ημέρες μετά τον τοκετό αλλά και σε μια απώλεια το  πρώτο μνημόσυνο γίνεται έπειτα από 40 μέρες.

Το νούμερο των 40 ημερών δείχνει ισχυρό σε πολλά πράγματα. 40 ακριβώς μέρες θέλει το έμβρυο από την έναρξη της εγκυμοσύνης για να σχηματιστεί σωστά.

40 οι μέρες που νήστεψε ο Ιησούς στην έρημο της Ιουδαίας παλεύοντας με τον πειρασμό και τόσες οι μέρες που κράτησε ο Κατακλυσμός.

Οι μεταφυσικοί πάντοτε έλεγαν πως οποιαδήποτε μεγάλη αλλαγή μπορεί να συμβεί στο διάστημα των 40 ημερών.

Η νηστεία ή ο διαλογισμός  των 40 ημερών που προτείνουν διάφορες θρησκείες και πνευματικά ρεύματα δεν είναι τυχαίος.

Το 40 συμβολίζει πάντα προσμονή μέσω δοκιμασιών για πέρασμα σε ένα ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ

Η ‘’βάση’’ του 40 είναι ο αριθμός 4 ( 2+0+2+0=4) και εκφράζει  μία κατάσταση, όπου η λογική υπερισχύει των συναισθημάτων και μας προτρέπει να μη διστάζουμε να απαιτούμε αυτό που θέλουμε ή αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει.

Ο κόσμος της πολιτικής, είτε με τα θετικά είτε με τ’ αρνητικά χαρακτηριστικά του, περιγράφεται πολύ καλά από το 4.

Το 4 φανερώνει μεγάλη ικανότητα επιρροής και όλα τα χαρακτηριστικά του Αρχηγού, όπως ισχυρή θέληση και υψηλές φιλοδοξίες και γι’ αυτό το λόγο συνδέεται και με το ζώδιο του Κριού.

Αυτό το ”ΣΚΛΗΡΟ” ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ θα πρέπει να αναμένουμε το 2020

Η σημασία του 20 ως αριθμού ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ και ΚΑΡΜΑ

Η διπλή εμφάνιση του 20 (2020) έχει ιδιαίτερη σημασία ,ας δούμε γιατί:

O 20 είναι ένας αριθμός  που σηματοδοτεί μία καινούργια αρχή ή μία αλλαγή πορείας.

Αν σκεφτούμε με γνώμονα  τα βαθύτερα ΘΕΛΩ μας και  την λογική, τότε η αλλαγή που έρχεται δεν είναι ξαφνική και διασπαστική ούτε μας επιβάλλεται δια της βίας. Ουσιαστικά τις περισσότερες φορές μπορούμε και να αρνηθούμε να την ακολουθήσουμε, αλλά το πιθανότερο είναι πως μετά θα μετανιώσουμε που δεν το κάναμε.

Το 20 μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε μία νέα αρχή, να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος και  μας καλεί να θέσουμε τη ζωή μας σε μία άλλη βάση, να δώσουμε νέο και πιο ουσιώδες νόημα στην ύπαρξή μας.

Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί στο φυσικό επίπεδο σαν ένα δίλημμα, ή σας ένας νέος δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας.

Συχνά το 20 σηματοδοτεί τον ερχομό μίας ιδέας ή μίας διανοητικής αποκάλυψης, η οποία θα μας μεταμορφώσει και θα μας φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Ο  αριθμός αυτός  δεν έχει την επιθετική ενέργεια άλλων αριθμών(16 ,13 ,57,64)  που προμηνύουν ξαφικές αλλαγές.

Η ενέργεια 20 μπορεί να μας φέρει μπροστά σε ένα δίλημμα και το δίλημμα αυτό θα έχει να κάνει με τον τρόπο που σκεφτόμασταν μέχρι εκείνη τη στιγμή και μ’ έναν νέο, καινούργιο, που ανοίγει διαφορετικούς δρόμους μπροστά μας.

Το 20 είναι ένας  από τους “θεικούς” αριθμούς και εκπέμπει  μια δόνηση  που μας δίνει την ευκαιρία να εξιλεωθούμε και να εκπληρώσουμε  χρέη προς άλλους ή προς τον εαυτό μας.

Γι’ αυτό το λόγο η ενέργεια 20  μπορεί να είναι πολύ δυναμική και να μας οδηγήσει στην ανακάλυψη του προορισμού μας.

Μία  πρακτική ερμηνεία του 20, είναι ότι προάγει την  σωστή κρίση και βοηθά στο να είναι κάποιος  καλός και δίκαιος συμβουλάτορας, μεταξύ δύο αντιθέτων πλευρών.

Κάποιες φορές επίσης συμβολίζει  “ανάσταση” παλαιών τάσεων και ενδιαφερόντων.

Επειδή το 20 αναφέρεται στην καινοτομία και την μαζικότητα  ο αριθμός αυτός  πολλές φορές μιλάει για μάζες, για μεγάλες ομάδες, για κοινωνικούς οργανισμούς και για άτομα που αγωνίζονται για το γενικό καλό όταν βέβαια η ενέργεια του 20 βιώνεται θετικά.

Αρνητικά 0 20 ενδέχεται να σημαίνει αποτυχία και ενοχή. Απώλεια και χαμένες ευκαιρίες. Δείχνει ότι προτιμούμε την παρακμή και την στασιμότητα, από φόβο να αντιμετωπίσουμε κάτι καινούργιο.

Αποξένωση από κοινωνικές ομάδες, κοινωνική αναταραχή, διαδηλώσεις, είναι πιθανά ενδεχόμενα όταν 0 αριθμός εκφράζεται αρνητικά.

Επειδή το 20 εμφανίζεται όπως είπαμε 2 φορές στο 2020 θα πρέπει να αναμένουμε κορύφωση των ιδιοτήτων του αριθμού όπως αυτές προαναφέρονται.

24/12/2019

ΜΑΝΟΣ ΜΗΚΙΔΗΣ